EL PRIMER TÍTOL DE LA TEMPORADA

La Supercopa d'Europa ja és a casa

L'expedició blaugrana, cansada però feliç, ha aterrat aquest matí a primera hora a l'aeroport del Prat

L’expedició del Barça aterra al Prat cap a dos quarts de vuit del matí, amb signes de cansament però contenta. / FCB / IGNASI PAREDES

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Amb evidents signes de cansament però contents els jugadors del Barça han aterrat aquest dimecres, poc abans de les 7.30 hores del matí al Prat. Després de més de quatre hores de vol, l'expedició blaugrana ha baixat de l'avió amb la Supercopa d'Europa, conquistada aquest dimarts davant el Sevilla a Tbilisi (5-4) gràcies a les genialitats de Messi i a un gol de Pedro en l'últim moment.

Notícies relacionades

El partit, amb pròrroga inclosa, va acabar de matinada a la capital de Geòrgia (hi ha dues hores de diferència respecte a Espanya). Després de passar pels vestidors i atendre la premsa, els jugadors, el cos tècnic i la directiva, amb Josep Maria Bartomeu al capdavant, es van dirigir a l'aeroport, on van embarcar rumb a Barcelona a les 4.10. Durant el vol, les mostres d'eufòria han sigut constants. Tots s'han fet fotos amb el trofeu, el primer d'aquesta temporada i el quart d'un any que es pot tancar amb el sextet.

Luis Enrique ha donat festa a la plantilla aquest dimecres. El pròxim entrenament està previst per a aquest dijous a les 9.30. Després, el tècnic asturià i Sergio Busquets participaran en la roda de premsa prèvia a l'anada de la Supercopa d'Espanya, que el Barça disputarà aquest divendres a San Mamés davant l'Athletic.