L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Els gols de Luis Enrique al Madrid

El tècnic va disputar 14 partits contra l'etern rival com a jugador del Barça, en què va marcar cinc gols

Els cinc gols que l’avui entrenador del Barça va marcar a l’etern rival amb la samarreta blaugrana. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Va estar cinc anys al Santiago Bernabéu abans de recalar al Camp Nou. Fitxat per Johan CruyffLuis Enrique no va arribar a coincidir amb el tècnic holandès a l'estadi blaugrana. Quan hi va arribar, l'artífex del 'dream team' ja no hi era, acomiadat de mala manera per Josep Lluís Núñez al final de la temporada 1995-1996, l'última de l'asturià vestit de blanc.

Notícies relacionades

Quan va arribar al Barça, hi havia Bobby Robson a la banqueta del Camp Nou. I cada vegada que anava al Bernabéu, l'ara entrenador blaugrana deixava gols per al record, celebrats amb gran alegria, com s'aprecia en aquest vídeo recopilat pel mateix club. En total, van ser 14 partits de Lliga contra l'etern rival (sis triomfs, quatre empats i quatre derrotes), en què va marcar un total de cinc gols: tres de cap, un des de fora de l'àrea i un altre d'oportunisme.

Cinc temporades al Bernabéu i vuit temporades després al Camp Nou. "Al Bernabéu és on se sent més orgullós un culer", va proclamar aquest dimarts Luis Enrique, encantat de viure el seu primer clàssic com a màxim responsable del Barcelona, 10 anys després de trepitjar l'estadi madridista amb la samarreta blaugrana per última vegada (25 de maig del 2004).