L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Rakitic: "La plantilla és impressionant, brillant"

El centrecampista croat subratlla que ningú es pot "relaxar" al Barça de Luis Enrique davant tanta competència

"El míster em demana que xuti des de fora de l'àrea, no puc regatejar com Leo ni treure la pilota com Andrés o Xavi, però sí aportar la meva manera de jugar", diu

El centrecampista croat destaca que el jugador té molta qualitat, treballa molt i té el cap al seu lloc. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / Barcelona

Tan sols un partit de Lliga i l'excel·lent rendiment d'Ivan Rakitic ha captivat l'afició del Barça. "¿Schuster? És un orgull que em comparin amb ell, amb algú que té tant nom. Però jo sóc aquí per donar el futbol d'Ivan Rakitic", ha dit l'exjugador del Sevilla aquest dijous, en la roda de premsa després de l'entrenament.

"Jo no puc regatejar com Leo ni treure la pilota com Iniesta Xavi, però vull aportar la meva manera de jugar a l'equip: el meu xut des de fora de l'àrea, la força física... Sí, és clar, el míster em demana que xuti des de fora de l'àrea", ha afegit el centrecampista croat, que ha considerat una benedicció poder jugar amb Messi.

Notícies relacionades

"Leo és el millor del món i potser de la història del futbol. S'ha de disfrutar d'ell i dono gràcies a Déu per estar aquí", ha recalcat sobre l'argentí el nou fitxatge blaugrana, que no ha volgut no obstant analitzar la suplència de Xavi en el debut de la Lliga. "És un ídol per a mi en aquesta posició. Estic aprenent moltíssim d'ell, tant al camp com a fora", ha assegurat. 

Rakitic també ha reiterat que està encantat d'haver despertat l'interès del Barça. "Estic disfrutant cada dia jugant amb els millors. Vull tornar al camp la confiança que m'ha donat el míster", ha dit. I per reforçar la seva idea, quan se li ha demanat que definís la plantilla, no ha pogut ser més clar: "Impressionant i brillant. Ja t'he contestat". "Tenim el treball més bonic del món i no ens podem relaxar mai", ha subratllat.