L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Adriano rep l'alta

El defensa, que patia una alteració del ritme cardíac, ha estat sis setmanes de baixa

El defensa blaugrana s’entrena amb la resta dels seus companys per preparar el partit de diumenge contra el Vila-real a El Madrigal. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

Així que es va iniciar la pretemporada del BarçaAdriano va haver de parar. Al tercer dia d'entrenament i després d'haver estat sotmès a diverses proves mèdiques, se li va detectar "una alteració del ritme cardíac", segons va informar el club blaugrana el 16 de juliol. Es va anunciar llavors que el defensa brasiler havia d'estar entre quatre i sis setmanes de baixa i s'ha confirmat. Fins aquest dimecres no ha rebut l'alta mèdica, després d'estar diversos dies treballant amb el grup, encara que no a temps complet.

Els metges han donat via lliure a Adriano per unir-se definitivament amb la plantilla per la qual cosa podria estar fins i tot disponible per al partit de diumenge a El Madrigal davant el Vila-real. Els problemes cardíacs li han impedit realitzar al polivalent defensa brasiler (pot actuar tant en la banda dreta com a l'esquerra) la pretemporada amb normalitat. Ara, Luis Enrique té tres laterals drets (Alves, Montoya i Douglas, l'últim fitxatge) i dos especialistes esquerres: Jordi Alba i Adriano. Cinc jugadors per a dos llocs en la defensa.