Martino: "No estic satisfet amb la meva feina, en absolut"

El tècnic del Barça insisteix que no ha de comunicar "res" sobre el seu futur encara que estigui "més exposat" després de la setmana tràgica

"La plantilla és jove, no crec que per una qüestió d'edat necessiti una renovació profunda", afirma l'entrenador

Tata Martino expressa el seu descontentament respecte als resultats de l’equip, en una roda de premsa. / EFE: ANDREU DALMAU / Vídeo: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

Amb brevetat, però amb contundència. Gerardo Martino, l'entrenador del Barcelona, ha castigat Martino. "No estic satisfet amb la meva feina, en absolut", ha dit el tècnic argentí. "No tinc cap satisfacció amb la feina feta", ha reiterat després en la mateixa resposta en què s'ha fustigat al final d'una setmana tràgica en què l'equip ha perdut la Champions davant l'AtlèticChampions Atlètic, la Copa contra el Madrid i gairebé la Lliga amb la derrota a GranadaGranada.

"No vaig dir que tenia cap decisió presa sobre el meu futur, vaig dir que guanyar o perdre no modifica la meva situació contractual", ha recordat el tècnic en una compareixença que a penes ha durat 17 minuts. "La meva força i la meva atenció han d'estar posades en aquesta temporada. Seria trair el grup pensar a liderar el planter per a la temporada que ve. Em dec a aquests jugadors, m'he de centrar en aquesta temporada", ha subratllat.

Notícies relacionades

Martino ha volgut centrar l'anàlisi del que ha passat aquesta setmana "en els cinc o sis anys que fa que aquest equip juga junt i no només en els dos últims, perquè també ha guanyat una Lliga". No es necessita, segons l'opinió de Tata, una traumàtica renovació de la plantilla. "Si veus la plantilla del Barça i les edats d'Alba, Piqué, Neymar, Busquets, Bartra, Leo, Andrés... Quan un revisa aquest planter, hi ha una edat important per seguir competint. La plantilla és jove, no crec que per una qüestió d'edat necessiti una renovació profunda", ha precisat l'entrenador argentí, obstinat "a donar la cara després d'una setmana tan delicada com aquesta".

Després de reiterar que "de cap manera" pot "rescatar res positiu" de la seva feina, Martino ha volgut sortir en defensa de Messi. "Que es parli del futur de Leo em sorprèn. A mi i al 99% de la gent del futbol. Jo no ho tinc en compte. A vegades, els futbolistes tenen bon rendiment, i a vegades no. No s'hi ha de donar tantes voltes, encara que tot se sobredimensiona. El futur de Leo està al Barcelona des que té 12 anys i hauria de ser així fins que acabés la seva carrera. Aquest és el meu pensament", ha insistit.