L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Benedito demana a Bartomeu eleccions al juny

El futur candidat diu que la reforma del Camp Nou és "necessària" però no en les condicions que presenta la junta blaugrana

Benedito diposita el seu vot en l’urna, durant el referèndum sobre la reforma del Camp Nou.

Benedito diposita el seu vot en l’urna, durant el referèndum sobre la reforma del Camp Nou. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / Barcelona

Agustí Benedito, segon candidat més votat després de Sandro Rosell en les eleccions a la presidència del Barça del 2010, ha acudit aquesta dissabte al Camp Nou per votar en el referèndum sobre la reforma de l'estadi i, després de dipositar la seva papereta a l'urna, ha explicat per què s'ha decantat pel 'no'.

Notícies relacionades

"He votat no, però també vull expressar el convenciment que tinc que tant els que hem votat no com els socis que han votat que sí, segurament tots, massivament, estem d'acord que el Camp Nou necessita una reforma important", ha començat. I tot seguit ha detallat les raons de la seva negativa al projecte: "És veritat que és necessària una reforma, però una altra cosa és que sigui aquest tipus de reforma, en aquestes condicions i amb aquestes incerteses, el que jo he denominat un xec en blanc que posa en qüestió el model de club. El problema és que no es poden votar diferents tipus de reforma, només existeix la que ha presentat la junta".

Benedito també ha aprofitat la gran participació de socis per demanar a Josep Maria Bartomeu que "no trenqui la tradició que tots els presidents de la història del Barça han estat escollits pels socis, i ell no ho és". Per aquesta raó, ha reclamat que es convoquin eleccions al juny. "Li demanaria que a final de temporada, amb tranquil·litat, convoqui eleccions, esperem que havent guanyat el triplet, i si ell creu que el barcelonisme ho vol, doncs que es presenti i guanyi".