Mas: "He votat que sí"

El president de la Generalitat desitja que "aquesta no sigui l'última votació de l'any" en referència a la consulta sobiranista del 9 de novembre

Artur Mas es disposa a votar en el referèndum del Camp Nou.

Artur Mas es disposa a votar en el referèndum del Camp Nou. / AFP / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / Barcelona

Poc abans de les dues del migdia el president de la Generalitat, Artur Mas, ha exercit el seu dret al vot com a soci barcelonista. "Vaig dir al seu dia que votaria que sí i això és el que he fet", ha manifestat el president, que no ha volgut entrar en la polèmica sobre la sanció de la FIFA i la denúncia de la junta sobre la suposada mà negra que persegueix el club tant per enveges com pel procés sobiranista que viu Catalunya. "No vull dir res més del Barça perquè bastants problemes tinc ja. Si a sobre em poso en el món del futbol, parlo del Barça i dels altres, pot ser malinterpretat aquí i allà". El que sí que ha destacat és que valora la tasca educativa i esportiva de La Masia. "Hi he estat en diversos actes i sé la gran feina que fan".

Mas sí que ha fet un paral·lelisme polític entre el Barça i el procés sobiranista a Catalunya. "Espero que aquesta no sigui l'última votació que hi hagi aquest any", ha reclamat en referència a la consulta (o referèndum) convocat ja per al 9 de novembre. "Espero que a la tardor puguem repetir una cosa similar a aquesta. Les urnes avui eren aquí", ha afirmat.