Blatter: "Cristiano gasta molt en el seu perruquer, Messi, no"

El president de la FIFA creu que el davanter del Barça "és un bon noi"

El president de la FIFA, Joseph Blatter, compara amb humor Messi i Cristiano Ronaldo. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

"Un gasta més en el seu perruquer que l'altre, però no puc dir qui és el millor. M'agraden tots dos, però jo prefereixo Messi". Joseph Blatter, el president de la FIFA, ha expressat el seu desig que el davanter del Barcelona pugui conquistar la Pilota d'Or.

Ho ha fet durant un partit a l'Oxford Union Society on no va parar de llançar elogis a Messi, a més de burlar-se, fins i tot amb gestos, del davanter del Madrid, tal com recull un vídeo emès ahir a la nit pel programa 'Punto Pelota'. "Leo és un bon noi, a qualsevol pare o mare li agradaria tenir-lo a casa", ha dit Blatter.

Va imitar Cristiano Ronaldo

Notícies relacionades

"És un bon home, molt ràpid, gens exuberant. Juga molt bé, com si estigués ballant", ha comentat el dirigent de la FIFA mentre es posava dret per fer gestos de com es comporta Cristiano Ronaldo al camp. Encara que no l'ha citat, era obvi que s'estava referint a ell.

"L'altre és com un comandant sobre el camp", ha dit, a la vegada que començava a desfilar sobre l'escenari imitant els passos marcials. Aquest vídeo ha aparegut just quan s'ha conegut la llista de 23 nominats a la Pilota d'Or, on Messi, que ha guanyat els quatre últims guardons, és favorit, juntament amb Ronaldo i Ribéry, el davanter del Bayern Munic.