Al barri de la Salut

Detingut a Badalona per intentar un atracament armat amb una pistola de gas, un arpó de pesca i un gran ganivet

L’alcalde Albiol s’ha felicitat per l’actuació policial, i ha expressat que espera que el detingut sigui «condemnat i expulsat al seu país»

Roba quatre pernils en un supermercat de Badalona i fuig amb patinet

Un ciclista atropella un avi a Badalona i fuig

Detingut a Badalona per intentar un atracament armat amb una pistola de gas, un arpó de pesca i un gran ganivet

AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un home de 43 anys, amb nombrosos antecedents policials, per una temptativa de robatori amb intimidació. Els fets han passat aquest dimecres, uns minuts abans de les 10 del matí, al carrer d’Isaac Albéniz del barri de la Salut.

L’individu portava a sobre, en el moment de la detenció, una pistola de gas, un arpó de pesca i un ganivet de grans dimensions (uns 40 centímetres). La policia local havia rebut la denúncia d’un veí que havia patit la temptativa de robatori en el moment d’entrar al seu vehicle, i ha pogut trobar el presumpte atracador, i detenir-lo.

Notícies relacionades

Davant aquesta actuació de la Guàrdia Urbana, l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha traslladat al cos policial les seves felicitacions «per la detenció d’aquest delinqüent multireincident» i ha afegit que espera que sigui «condemnat i posteriorment expulsat al seu país».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona