El 22 de juny

Arxivat el cas d’una presumpta agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic Badalona

Un jutge ha sobresegut la causa d’un jove que van detenir i que desvinculaven dels casos de violacions

PRECEDENT | Detingut un jove per una presumpta agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic de Badalona

Arxivat el cas d’una presumpta agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic Badalona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jutge de Badalona ha arxivat la causa contra un jove de 23 anys que va ser detingut el passat 22 de juny pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’una agressió sexual a un nen de 13 anys al Màgic de Badalona, tal com ha avançat RTVE.

Els vigilants de seguretat del centre comercial es van trobar a l’aparcament el noi fent una fel·lació al menor, i van avisar els Mossos. Fonts de la policia catalana van explicar a aquest diari que el menor buscava activament per xarxes socials persones per mantenir relacions.

Així, els dos havien contactat prèviament per internet i la relació hauria sigut consentida. Els agents van detenir l’adult perquè el menor no arriba a l’edat de consentiment sexual, si bé els agents van descartar que el cas tingués relació amb la resta dels vuit casos que s’han denunciat a la ciutat i el centre comercial fins al juny d’aquest any.

Notícies relacionades

Fonts de l’Ajuntament de Badalona van assegurar a aquest diari que la Generalitat, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), gestiona el cas.

Per la seva banda, l’alcalde de Badalona,Xavier García Albiol (PP), va comparèixer davant la premsa per afirmar que «en aquest cas, un menor ha portat a terme pràctiques sexuals, de manera consentida, amb un adult», i va desvincular aquest cas de lesvuit agressions sexuals entre menors que s’han donat a conèixer els últims mesos.