Platges netes

Albiol coincideix en un vol a Brussel·les amb la cúpula de Junts, que acompanya Puigdemont

El viatge de l’alcalde té l’objectiu d’aconseguir finançament per construir dipòsits pluvials que evitin l’abocament d’aigües residuals a les platges de Badalona en episodis de pluja

Badalona demana esforços conjunts per evitar els abocaments d’aigües residuals a la platja

Badalona avança la data d’inici de la temporada de bany

Albiol coincideix en un vol a Brussel·les amb la cúpula de Junts, que acompanya Puigdemont

LAURA FÍGULS / ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

En el vol que partia aquest dimarts a primera hora de la tarda de l’aeroport de Barcelona-el Prat cap a Brussel·les van coincidir uns inesperats companys de viatge: l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i la cúpula de Junts, que viatja per acompanyar l’expresident Carles Puigdemont.

El mateix Albiol va manifestar la seva sorpresa en un tuit: «En el vol de Barcelona a Brussel·les per aconseguir fons europeus per a Badalona. Per un moment he pensat que m’havia equivocat d’avió i havia embarcat en un xàrter de Junts amb tota la direcció i militants que acompanyen Puigdemont».

Turull li va respondre amb un altre tuit: «En aquest avió anem per acompanyar el president Puigdemont en la seva defensa i lluita pels drets i llibertats fonamentals. Si ell guanya, també guanyen els badalonins. Mira si es farà feina per Badalona a Europa aquests dies».

Albiol viatja a Brussel·les per mantenir diverses reunions amb responsables europeus amb l’objectiu d’«aconseguir els diners necessaris per construir en aquesta legislatura tres dipòsits d’aigües pluvials a Badalona», perquè, «quan plogui, l’aigua bruta que baixa per les rieres no vagi directament a la platja», segons va explicar ell mateix en xarxes socials.

Notícies relacionades

La plana major de Junts, inclosos la seva presidenta, Laura Borràs, i el seu secretari general, Jordi Turull, acompanyaran Puigdemont, Comín i Ponsatí, que compareixeran en roda de premsa aquest dimecres a les 12.00 hores des del Parlament Europeu junt amb l’advocat Gonzalo Boye.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona.