On Catalunya

Altes temperatures

L’Ajuntament de Badalona avança la data d’inici de la temporada de bany

Badalona activa el Decret d’emergència davant els desperfectes de la seva costa ocasionats pel temporal

La Generalitat rebutja salvar platges amb més sorra i dona per fet que algunes desapareixeran

L’Ajuntament de Badalona avança la data d’inici de la temporada de bany

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les altes temperatures, anòmales per a l’època, provoquen una afluència inusitada a les platges del litoral català. Així, l’Ajuntament de Badalona ha decidit avançar aquest any el servei de vigilància i salvament al 13 de maig, en previsió que durant els següents caps de setmana moltes persones es dirigeixin al litoral badaloní.

L’any passat, sense anar més lluny, la temporada de platja va començar el 4 de juny, tot i que els caps de setmana anteriors, els de maig, una mitjana de 10.000 persones van omplir les platges de Badalona.

Segons ha explicat a ‘Tot Badalona’ el regidor de Protecció a les Persones, David Torrents (Junts), «es tractarà d’un dispositiu reactiu, i no preventiu».

Notícies relacionades

Durant els caps de setmana del mes de maig no estarà disponible el servei al complet. S’atendrà, això sí, a la vigilància i socors dels banyistes.

Aquest dimarts es van començar a instal·lar les boies que delimitaran la zona permesa per al bany. A més, cal recordar que les dutxes no funcionaran, atenent les restriccions que marca el decret de sequera aprovat pel Govern.