Festival cine fantàstic

Presenten un Cryptshow de mínims per les «traves administratives» de l’Ajuntament de Badalona

Presenten un Cryptshow de mínims per les «traves administratives» de l’Ajuntament de Badalona

CRYPTSHOW

1
Es llegeix en minuts
EFE

El festival de terror, fantasia i ciència-ficció de Badalona Cryptshow ha hagut d’eliminar totes les activitats paral·leles de l’edició d’aquest any davant les «traves administratives» que han trobat per part de l’Ajuntament.

Així ho ha denunciat aquest dilluns l’organització en un comunicat en què han explicat que el recital poètic al cementiri, l’activitat ‘Lletres a la fresca’ i la sessió Palmarès, així com el ‘market’, han quedat suspeses.

Les úniques activitats previstes que es mantenen són les del teatre del Círcol: la projecció de curtmetratges, les sessions juvenil i asiàtica i el concert d’Agustí Busom, que aquest any tancarà el festival.

«La situació actual del festival i les reiterades dificultats administratives amb l’Ajuntament de Badalona per tirar endavant ens obliguen a replantejar-nos el format del Cryptshow de cara a pròximes edicions», han denunciat, que també ha destacat que la programació queda reduïda als dies 7, 8 i 13 de juliol.

Notícies relacionades

La conclusió del festival serà el dia 13 de juliol a les 20.30 hores amb la pel·lícula ‘Chemi Bebia’ (URSS, 1929) de Herr Kote Migaberidze, acompanyada de l’espectacle musical ‘La meva àvia, o la importància de tenir padrins’ dirigit per Agustí Busom.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona.