CURTMETRATGES

Badalona reivindica els gèneres de terror, fantasia i ciència-ficció amb la 13a edició del Cryptshow Festival

El certamen internacional de curtmetratge tindrà lloc els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol

cryptshow19 imatgenp

cryptshow19 imatgenp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Badalona torna a acollir aquest estiu el Cryptshow Festival, una iniciativa que té per objectiu reivindicar els valors artístics i culturals del gènere de terror, la fantasia i la ciència-ficció. 

El certamen, que arriba a la seva tretzena edició, repeteix el format de dos caps de setmana que va començar l’any passat. En aquest sentit, ja es va estrenar el 28 i 29 de juny passat, i continuarà amb les projeccions i altres esdeveniments els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol.

Més que curts

L’eix vertebrador del Cryptshow Festival és el certamen internacional de curtmetratge, amb una secció oficial on més de 250 obres de 43 països opten al XIII Premi Serra Circular. 

No obstant, el festival dona cabuda també als llargmetratges, la literatura, les arts plàstiques i la música; a més de servir de motor per a la indústria, donant especial importància al treball d’artistes novells.

El fil conductor del certamen d’aquest any són els quaderns de bitàcola. Es tracta d’un recurs originari de la marina mercant que ha convertit en un mecanisme introspectiu, el reflex d’un viatge interior que ens arriba ja sigui escrit en paper, en registre de veu o en una cinta de vídeo i que permet construir grans històries a partir del testimoni de grans fites i, alhora, de grans matances. 

Notícies relacionades

Des del Cryptshow Festival s’agafa aquesta icona per redefinir-lo i barrejar l’imaginari pirata amb elements de la ciència-ficció, el terror i la fantasia donant lloc a una nova realitat.

Més notícies de Badalona