Figura local clau

La Penya de Badalona acomiada Xavi Villanueva, històric conseller del club

La Penya de Badalona acomiada Xavi Villanueva, històric conseller del club

David Grau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Joventut Badalona (la Penya) ha acomiadat el difunt Xavi Villanueva, històric conseller del club de bàsquet de Badalona i peça clau per al desenvolupament del bàsquet femení i de formació, vinculat a la quarta ciutat més poblada de Catalunya.

Villanueva va entrar a formar part del consell d’administració de la Penya quan Juanan Morales va arribar a la presidència al club i va esdevenir una figura de vital importància per al creixement del bàsquet femení i de formació a tot Badalona.

Des del club destaquen especialment el seu paper fonamental en l’èxit de la Copa del Rei celebrada a la ciutat al febrer.

«Una excel·lent persona»

«Tots els que hem tingut la gran sort de conèixer-lo ens quedem amb el gran record d’una excel·lent persona que sempre ha volgut ajudar tothom que l’envoltava, gran treballador i un lluitador que s’ha esforçat dia dia per millorar i fer créixer el seu club», ha assegurat la Penya en un comunicat.

Notícies relacionades

Així mateix, el Club Joventut Badalona envia a la família «tota la nostra estima i carinyo per la seva pèrdua, que ens deixa un buit irreparable».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Badalona