Davant les municipals

Albiol declina participar en el debat electoral de Badalona organitzat per l’ACN

  • Rubén Guijarro desafia per carta Albiol a un debat electoral

Albiol declina participar en el debat electoral de Badalona organitzat per l’ACN

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
ACN

El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha declinat finalment participar en el debat electoral organitzat per l’ACN amb els caps de llista que es presenten a l’alcaldia en les eleccions municipals del 28M.

Així ho ha comunicat aquest divendres l’equip de campanya a la direcció de l’ACN, adduint motius d’estratègia electoral. El debat està previst dimarts 16 de maig, a les 18.30 h, al Teatre Margarida Xirgu.

L’equip de campanya del PP a Badalona, que sabia de l’existència del debat des de febrer, ha proposat que ocupés el seu lloc el número 2 de la candidatura, Juan Fernández, però l’ACN ha decidit deixar la cadira d’Albiol buida perquè el debat proposat és entre els caps de llista.

Està previst que participin en el debat els candidats del PSC, Rubén Guijarro; de Guanyem Badalona en Comú, Dolores Sabater; d’ERC, Àlex Montornès; de Badalona en Comú Podem, Aïda Llauradó; de Junts per Catalunya, David Torrents; i de Badalona Suma, Àlex Romero.

Segons l’equip de campanya d’Albiol, la seva estratègia durant la campanya electoral passa per explicar el seu projecte als veïns i «no tant per discutir amb la resta de partits». «Volem dedicar tot el nostre temps a explicar als veïns com canviarem Badalona a partir del 28 de maig sense dedicar temps a parlar dels altres partits», argumenten.

Notícies relacionades

Aquest és el segon debat electoral amb motiu d’unes eleccions municipals que l’ACN organitza a la ciutat de Badalona. En el debat del 2019, el candidat del PP sí que va participar.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona