L’edifici s’ha d’esfondrar

L’Ajuntament de Badalona ofereix pisos de lloguer a les famílies desallotjades del carrer de Granada

  •  N’hi ha quatre que accediran a una vivenda social i el cinquè cas es vehicularà per l’Oficina Local de Vivenda

L’Ajuntament de Badalona ofereix pisos de lloguer a les famílies desallotjades del carrer de Granada

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) ha assignat finalment un pis de lloguer social a quatre de les cinc famílies que han necessitat atenció després del desallotjament del bloc del número 22 del carrer de Granada, el mes de març, i que va afectar un total de set immobles.

Durant vuit mesos les famílies han viscut en hotels a càrrec del consistori i ara que s’ha resolt que l’edifici sinistrat ha d’anar a terra se’ls ha buscat una sortida definitiva.

La cinquena família, segons informa l’ajuntament, no reuneix els requisits necessaris per a l’accés a un pis de lloguer social a través de la taula d’emergència i se li ha ofert un pis de lloguer per sota del preu de mercat de la borsa de lloguer de l’Oficina Local de Vivenda de Badalona.

Notícies relacionades

D’altra banda, la comissió tècnica d’atenció a les famílies del carrer de Granada 22 continua en actiu per ajudar en la resolució dels problemes hipotecaris, per continuar les negociacions amb les companyies d’assegurances i de serveis i per a la recuperació dels béns i pertinences que es troben a l’immoble.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO