Foc

Ferides dues persones en un incendi en un edifici de deu plantes de Badalona

  • A la vivenda hi havia tres menors que «no han resultat ferits»

  • Fins allà, a més dels equips de Bombers, s’hi han desplaçat també unitats de la Guàrdia Urbana de Badalona i tres ambulàncies

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

Dues persones han resultat ferides en un incendi en un bloc de 10 plantes a Badalona (Barcelonès). Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 14.09 h i s’hi han desplaçat amb sis dotacions fins a la plaça Badalona número 2, on s’ubica l’immoble. Segons expliquen des del mateix cos, els bombers han donat per extingit el foc a les 15.24 h i, després d’això, s’han dedicat a revisar l’estat dels pisos i a ventilar-los.

Segons ha pogut saber aquest diari, dues persones han sigut ateses després de resultar ferides lleus per inhalació de fum. Segons fonts municipals, les flames s’han iniciat en un ventilador i a la vivenda hi havia tres menors que «no han resultat ferits».

«La vivenda incendiada ha quedat totalment calcinada i és inhabitable», expliquen des del consistori. Per la seva banda, des de Bombers assenyalen que, més enllà del pis de l’origen del foc, l’incendi «només ha afectat la façana de l’immoble». Així, des de l’Ajuntament de Badalona s’ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) com a recurs per als dos adults i quatre menors que componen la família que vivia al pis incendiat, ja que no podrà tornar a la seva vivenda

Notícies relacionades

Les flames han sortit per la façana i han provocat una forta fumarada visible des de múltiples punts de la ciutat. Fins allà, a més dels equips de Bombers, s’hi han desplaçat també unitats de la Guàrdia Urbana de Badalona i tres ambulàncies.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona