El 28 de juliol

‘La Gàbia Movistar’ a Badalona: horaris i activitats de l’esdeveniment

  •  La quarta edició d’aquest esdeveniment portarà el xou ACB al passeig Marítim de la ciutat

‘La Gàbia Movistar’ a Badalona: horaris i activitats de l’esdeveniment

Ayuntamiento de Badalona

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

 ‘La Gàbia Movistar’ arriba el 28 de juliol a Badalona (Barcelonès). La pista més urbana del l’ACB aterrarà a la platja del Coco, situada al final del passeig Marítim, amb un dia ple d’activitats, xou i una competició 3×3 al més alt nivell.

La quarta edició de ‘La Gàbia Movistar’ es viurà a Badalona, una ciutat que batega bàsquet, i combinarà la ubicació en «un entorn idíl·lic al costat del mar» amb l’espectacularitat del recinte: una pista de 3×3 dins d’una gàbia amb xou de llums, «el millor so, pantalles i grades perquè cap aficionat es perdi detall», expliquen des de l’Ajuntament. «L’accés serà totalment gratuït fins a completar aforament», afegeixen des del consistori badaloní.

‘La Gàbia Movistar’ obrirà al matí, de 10 a 12.30 h, amb activitats populars, es reprendrà a la tarda amb una primera part de participació oberta i, des de les 18.30 h, començarà un concurs en el qual els aficionats en seran els protagonistes. Posteriorment, hi haurà l’actuació de tres humoristes i l’inici d’una competició de 3×3 de primer nivell. Enmig, els assistents «podran disfrutar dels millors dunkers i un final de xou fins a la mitjanit».

El trofeu de la Copa del Rei, en escena

‘La Gàbia Movistar ‘també acostarà una mica més la Copa del Rei 2023 a Badalona, que serà la seu de la competició el mes de febrer vinent. El trofeu de la Copa visitarà ‘La Gàbia Movistar’ des de les 18.30 h i tots els aficionats podran fer-se una foto amb ell i escalfar motors per a l’edició de la Copa del Rei a Badalona del 2023.

També a les 18.30 h, tots els aficionats podran participar en els concursos populars. A les 19 hores es farà un ‘KO’ multitudinari, en el qual el guanyador rebrà dos abonaments per a la Supercopa Endesa 2022.

El ‘KO’ consisteix a llançar un tir lliure que, si s’anota, permet al jugador tornar al final de la fila. Si es falla, es donarà pas al següent jugador i quedarà eliminat. Així fins que només en quedi un, que serà el guanyador popular.

Tres monologuistes

Nacho García, Miguel Iribar i Patricia Espejo posaran l’humor a ‘La Gàbia Movistar’ amb tres monòlegs des de les 18.45 hores, just abans que comenci la competició de 3×3.

Torneig de 3x3

El plat fort de ‘La Gàbia Movistar’ serà un torneig 3×3 d’alt nivell, en el qual competiran els millors equips nacionals, amb el gruix de la Selecció Espanyola 3×3 al capdavant. Des de les 19.45 hores es podrà disfrutar d’«un bàsquet d’alta volada amb set grans partits buscant un campió».

Notícies relacionades

L’esdeveniment finalitzarà entorn de la mitjanit.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona