Més de 196.000 euros en efectiu

Desarticulada una banda que distribuïa cocaïna a Badalona i Santa Coloma

  • El grup feia les entregues de les dosis de manera directa, tant en la via pública com desplaçant-se fins als domicilis dels clients

  • En el registre, es van agafar 426 paperines i quatre bosses amb un pes de 447 grams, més de 196.000 euros en efectiu

Desarticulada una banda que distribuïa cocaïna a Badalona i Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal que distribuïa cocaïna a Badalona i Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès, en un dispositiu en què s’han detingut els dos màxims responsables i s’han intervingut 426 paperines, quatre bosses de cocaïna de 447 grams preparades per a la seva distribució i més de 196.000 euros.

Segons informa aquest divendres la Policia Nacional, la banda feia les entregues de les dosis de cocaïna de manera directa, tant en la via pública com desplaçant-se fins als domicilis dels clients. La investigació policial es va iniciar a finals del 2021, gràcies a informacions anònimes que alertaven de l’existència d’una organització que traficava amb substàncies estupefaents a la zona del barri de Montigalà de Badalona.

Els investigadors van poder confirmar l’existència d’aquest grup de delinqüents, així com identificar-ne els integrants i el pis des d’on presumptament es distribuïa la droga.

Notícies relacionades

A finals de febrer, i amb autorització judicial, la Policia Nacional va disposar un operatiu amb l’entrada i registre d’aquest domicili, ubicat a Badalona. En el registre, es van agafar 426 paperines i quatre bosses amb un pes de 447 grams, més de 196.000 euros en efectiu, sis balances de precisió, diversos terminals de telefonia mòbil i divers material per a l’utillatge i fabricació de les dosis.

Més notícies de Badalona Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO