Investigació dels Mossos

La víctima de la presumpta agressió sexual múltiple a Badalona denuncia que dos dels detinguts la van violar

Els altres cinc arrestats no haurien fet res per impedir els fets

La víctima de la presumpta agressió sexual múltiple a Badalona denuncia que dos dels detinguts la van violar

Mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

La víctima de la presumpta agressió sexual múltiple de Badalona ha presentat la denúncia dels fets davant els Mossos d’Esquadra aquest divendres. La dona ha acusat dos dels set arrestats d’haver-la violat ahir dijous a la matinada, mentre que els altres cinc no haurien fet res per impedir-ho i estarien investigats per omissió del deure de socors, segons ha pogut confirmar l’ACN.

La investigació policial intenta verificar ara el relat de la víctima i determinar la implicació de cadascun dels set detinguts. Els set homes van ser arrestats per la Guàrdia Urbana poc després de les 5.30 h en un pis del barri de Llefià, després que un veí advertís que sentia crits i sorolls. La policia va trobar la víctima al terra en estat de xoc.

Els detinguts continuen en dependències policials i no s’espera que passin a declarar davant el jutge fins aquest divendres a la tarda com a molt aviat.

Manifestació

Desenes de persones es van congregar aquest dijous a la plaça de la Vila de Badalona en un acte institucional convocat per l’ajuntament per rebutjar i condemnar l’agressió sexual.

Sota el lema ‘Badalona diu NO a les agressions sexuals’, la concentració va reunir representants polítics, encapçalats per l’alcalde, Xavier García Albiol, entitats i associacions veïnals, que van volert expressar la seva condemna als fets, pels quals han sigut detinguts ja set homes.

Notícies relacionades

Al finalitzar la concentració, una marxa convocada per entitats socials feministes va recórrer també els carrers de la ciutat a tall de rebuig dels fets, i van passar també per davant de l’edifici on presumptament es va portar a terme la violació.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO