Del 22 al 31 d’octubre

El Filmets de Badalona porta els curtmetratges a Can Ruti

L’Hospital Germans Trias firma un conveni amb el festival per oferir a pacients i personal sanitari una selecció d’obres audiovisuals

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital Germans Trias, Can Ruti, serà seu oficial del Filmets Badalona Film Festival, que se celebrarà del 22 al 31 d’octubre.

En el marc d’un conveni firmat aquest 31 d’agost entre els responsables del centre i del certamen, l’hospital oferirà als seus pacients i al personal sanitari la possibilitat de veure diversos curtmetratges de les seccions no competitives del festival.

Així, les televisions de les habitacions de la planta pediàtrica es projectaran proposades de Filmets en Família, mentre que a la resta d’habitacions s’oferiran curts del Programa Internacional. A la Sala d’Actes es projectaran curtmetratges per als professionals de l’hospital. Totes les projeccions seran gratuïtes.

«Posar l’alfombra vermella a l’hospital»

El gerent territorial de la Metropolitana Nord de l’ICS, Jordi Ara del Rey, ha celebrat l’acord, afirmant que permetrà «posar l’alfombra vermella del festival a l’hospital i obrir-lo a la cultura i el cine» .

«La nostra feina és curar malalts, però, alhora, intentem humanitzar l’estada dels pacients a l’hospital, i en això ens ajudaran els curtmetratges del certamen», va afegir del Rey.

Notícies relacionades

Per part de Badalona Comunicació, el seu conseller delegat, Josep Viñeta Balsells, va destacar l’expansió del festival a través d’un hospital de referència i ha anunciat que treballaran perquè tots els cineastes que visitin el Filmets també s’acostin a Can Ruti a exposar els seus treballs durant els dies de celebració del festival.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments