Símbol de la ciutat

La UGT reclama a Grup Osborne diàleg i negociació davant els acomiadaments a la planta d’Anís del Mono de Badalona

  • L’organització ha apuntat que prepara un calendari de mobilitzacions i accions per protestar pels acomiadaments proposats

  • També ha demanat a l’empresa que modifiqui la seva actuació i estableixi una taula de diàleg per «abordar si hi ha causes que justifiquin aquesta decisió»

zentauroepp35783313 anis mono201119191644

zentauroepp35783313 anis mono201119191644 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

UGT de Catalunya ha criticat els acomiadaments que ha previst Grup Osborne a la planta de Badalona (Barcelonès) i ha reclamat diàleg i negociació per fer front al trasllat de part de la producció d’Anís del Mono a la planta d’El Puerto de Santa María (Cadis).

El sindicat ha assenyalat que l’empresa ha notificat l’acomiadament a cinc dels vuit empleats a Badalona amb una indemnització de 20 dies per any treballat, i que afecta també la representació sindical dels treballadors, segons un comunicat de la UGT d’aquest dimarts 25 de maig. Ha demanat a l’empresa que modifiqui la seva actuació i que estableixi una taula de diàleg per «abordar si hi ha causes que justifiquin aquesta decisió i quines són les possibles solucions».

Notícies relacionades

L’organització ha apuntat que prepara un calendari de mobilitzacions i accions per protestar davant els acomiadaments proposats per l’empresa. Grupo Osborne va explicar divendres passat en un comunicat que el trasllat de la producció es deu a la «impossibilitat d’actualitzar la línia d’embotellament» a causa de les limitacions de l’edifici i de la normativa vigent a la ciutat.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO