Salvament marítim

L’Astral d’Open Arms torna a Badalona després de rescatar 45 migrants al Mediterrani

L’equip del veler de l’Open Arms va salpar l’1 de febrer en una missió d’observació i vigilància amb l’objectiu de monitoritzar possibles naufragis

L’Astral d’Open Arms torna a Badalona després de rescatar 45 migrants al Mediterrani
1
Es llegeix en minuts

El veler Astral, de l’ONG catalana de rescat marítim Open Arms, ha tornat al port de Badalona després d’haver salvat la vida recentment a 45 migrants en aigües internacionals del Mediterrani central. «La missió 81 de l’Astral torna a casa al port de Badalona després de rescatar 45 persones en aigües internacionals del Mediterrani central i haver navegat dies en condicions molt adverses», ha informat l’organització a Twitter.

L’equip de l’Astral va salpar l’1 de febrer de Badalona, on l’entitat té la seva seu, en una missió d’observació i vigilància amb l’objectiu de monitoritzar possibles naufragis al Mediterrani.

Notícies relacionades

Cinc dies després de partir, Open Arms va localitzar una barca amb 45 persones, entre les quals hi havia una dona embarassada, que feia tres dies que eren a la deriva i els supervivents van ser traslladats a l’illa italiana de Lampedusa.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO