Reciclos

Badalona s’afegeix al projecte de reciclatge amb recompensa d’Ecoembes

Els badalonins hauran de descarregar-se l’aplicació, escanejar un codi de barres i dipositar l’envàs en un dels contenidors de reciclatge

Badalona s’afegeix al projecte de reciclatge amb recompensa d’Ecoembes
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Badalona ha subscrit un acord amb el projecte Recicoes, el primer sistema de reciclatge amb recompenses d’Espanya desenvolupat per Ecoembes, l’organització ambiental sense lucre que coordina la iniciativa a tot el país.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) s’incorporarà als 552 contenidors grocs de la ciutat perquè els veïns obtinguin recompenses cada vegada que reciclen llaunes o ampolles de plàstic de begudes.

Entre els incentius, destaquen productes per fomentar la mobilitat sostenible i accions per millorar l’entorn dels ciutadans, així com contribuir a causes socials com la recollida d’aliments per a la Creu Roja.

Notícies relacionades

Per utilitzar el sistema, els badalonins hauran de descarregar-se l’aplicació, escanejar el codi de barres de l’envàs a reciclar i dipositar-lo en un dels contenidors grocs, després de la qual cosa obtindran punts, anomenats Reciclos, que podran canviar per diferents recompenses.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA