ECONOMIA LOCAL

Badalona incentivarà que les empreses locals contractin persones majors de 30 anys a l’atur

El programa permetrà beneficiar els contractants, els quals podran sol·licitar una subvenció per l’import de l’SMI

Els ajuts són compatibles amb els incentius fiscals i bonificacions a les quotes de la Seguretat Social previstos

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Badalona impulsarà un programa per incentivar que empreses, autònoms, entitats i institucions sense ànim de lucre contractin 60 persones aturades, majors de 30 anys i que visquin a la ciutat, ha informat el consistori.

El programa permetrà també beneficiar els contractants, els quals podran sol·licitar una subvenció per l’import del salari mínim interprofessional (SMI) durant un període màxim de nou mesos. En concret, les empreses i entitats que participin podran accedir a una subvenció de fins a 1.108,33 euros mensuals per cada persona contractada a jornada completa o la part proporcional en funció de l’horari.

Els ajuts són compatibles amb els incentius fiscals i bonificacions a les quotes de la Seguretat Social previstos per a cada una de les modalitats contractuals, amb les limitacions que estableix la normativa específica, i només es podran subscriure un màxim de cinc contractes bonificats.

Les contractacions que durin nou mesos es podran realitzar fins al 22 d’abril de l’any que ve, mentre que les de sis mesos s’hauran de fer abans del 22 de juliol.

Reunió amb FEB-PIMEC

Notícies relacionades

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i la segona tinenta d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, s’han reunit aquest dimecres al BCIN amb Josep Maria Puente, president de FEB-PIMEC,Damià Fernández, delegat territorial d’aquesta federació al Maresme i el Barcelonès Nord per tractar els detalls d’aquest programa i assegurar que se n’aprofiten tots els recursos.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA