OCUPACIÓ

Badalona contractarà a temps complet 43 persones que es trobin aturades

L'Ajuntament contractarà també 10 professionals per treballar com a tècnics de programes de foment de l'ocupació

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de dilluns passat 24 d’agost fins al diumenge 6 de setembre, l’Ajuntament de Badalona, a través del Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació, ha obert el procés d’inscripció per participar en la pròxima edició del programa d’experiència laboral ‘Treball als barris’.

Aquest programa suposa la contractació laboral de sis mesos a temps complet de 43 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupats.

Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de millora d’edificis municipals, espais públics i zones verdes, atenció i recolzament a les persones, millora mediambiental i assessorament energètic als barris de la Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues.

La data d’inici del programa es preveu que sigui el 8 d’octubre del 2020. Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servei d’Ocupació Pública Estatal.

10 llocs de treball més

A part del programa ‘Treball als barris’, l’Ajuntament de Badalona contractarà 10 professionals per treballar com a tècnics de programes de foment de l’ocupació.

Notícies relacionades

Així, es busquen perfils de: professionals especialitzats en l’assessorament per a la creació i consolidació d’empreses; un professional especialitzat en la prospecció d’empreses; professionals especialitzats en programes d’orientació professional; professionals especialitzats en programes d’orientació dirigits a persones amb malalties mentals, i un professional especialitzat en gestió administrativa de Programes d’Orientació Laboral.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA