SUPORT A LA INDÚSTRIA

Santiago Segura visita Badalona per recolzar les sales de cine davant la Covid-19

La visita s'ha portat a terme sota el lema 'La cultura és segura' i després que el 29 de juliol s'estrenés la seva última pel·lícula

MADRID, SPAIN - JULY 28: Santiago Segura attends ’Padre no hay mas que uno 2’ (Father There Is Only One part 2) film photocall at Gran Teatro Bankia Príncipe Pío on July 28, 2020 in Madrid, Spain. (Photo by David Benito/Getty Images)

MADRID, SPAIN - JULY 28: Santiago Segura attends ’Padre no hay mas que uno 2’ (Father There Is Only One part 2) film photocall at Gran Teatro Bankia Príncipe Pío on July 28, 2020 in Madrid, Spain. (Photo by David Benito/Getty Images) / David Benito (WireImage)

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’actor, guionista, director i productor Santiago Segura ha visitat aquest dijous les instal·lacions d’OCine Màgic Badalona per mostrar el seu recolzament a les sales de cine i a la indústria arran de la seva reobertura rere el tancament decretat amb motiu de la pandèmia de Covid-19.

Segons un comunicat de la companyia, la visita s’ha portat a terme sota el lema #LaCulturaEsSegura i després que el 29 de juliol s’estrenés la seva última pel·lícula, ‘Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra'.

Precisament, aquell dia el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va deixar sense efecte de manera cautelar el tancament de cines acordat per la Generalitat i va permetre tornar a obrir les sales, sempre que compleixin els protocols sanitaris i mesures de prevenció del coronavirus.

Número 1 en taquilla

Notícies relacionades

Des de la seva estrena, ‘Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra’ s’ha situat en el número 1 de la taquilla espanyola, amb 389.000 espectadors, cosa que incrementa la taquilla global a Espanya en un 165% respecte al cap de setmana anterior.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA