CORONAVIRUS

Arrenca el nou Banc d'Aliments de Badalona amb l'ajuda de la Creu Roja

Es tracta d'un servei que repartirà més de 600 lots d'alimentació i productes d'higiene infantil a famílies ateses pels serveis socials

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE / El Periódico

El nou Banc d’Aliments que ha impulsat l’Ajuntament de Badalona arran de l’emergència del coronavirus va entrar en funcionament dimarts passat 28 d’abril gràcies a l’ajuda de la Creu Roja, que s’encarregarà de l’operatiu durant els pròxims dos mesos, ha informat el consistori.

Es tracta d’un servei que repartirà més de 600 lots d’alimentació i productes d’higiene infantil a famílies ateses pels serveis socials municipals, que podran ampliar-se si es considera necessari també amb l’aportació voluntària de les empreses que vulguin fer alguna donació.

Gràcies a una col·laboració amb el Club Joventut Badalona, els aliments es distribuiran de forma quinzenal al Palau Municipal d’Esports de la ciutat.

Per a famílies sense ingressos

Els lots estan pensats per a famílies que no disposin d’ingressos per fer front a la situació de confinament familiar i tinguin un allotjament on cuinar-los i es prioritzarà els que tinguin menors al càrrec. La setmana passada, una vintena d’associacions metropolitanes alertava que els punts habilitats per repartir menjar a Badalona eren insuficients.

Notícies relacionades

En total, la Creu Roja del Barcelonès Nord ha disposat 50 voluntaris i tècnics que, per torns, gestionaran les tasques logístiques de la realització de lots i entregues als beneficiaris, així com el transport a domicili de les persones que, per motius de salut o prevenció, no poden desplaçar-se fins al Palau.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA