FESTIVAL SENSE PERMISOS

L'Ajuntament de Badalona afirma que el Reggaeton Barcelona Summer Edition "no té permís ni llicència"

"Els organitzadors de l'esdeveniment no tenen les autoritzacions pertinents per fer cap tipus de festival a la nostra ciutat", afegeixen des del consistori

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’Ajuntament de Badalona ha emès un comunicat sobre el Reggaeton Barcelona Summer Edition, festival de música que s’anuncia per al pròxim dissabte 6 de juliol, en què afirma que, des del consistori, “no s’ha donat cap permís ni llicència vinculada a aquesta activitat. Per tant, els organitzadors de l’esdeveniment no tenen les autoritzacions pertinents per fer cap tipus de festival a la nostra ciutat”.

El Reggaeton Barcelona Summer Edition publicita dotze hores de festa ininterrompuda a Badalona, des de les dotze del migdia i fins a la mitjanit. Té com a cap de cartell al popular cantant nord-americà Nicky Jam i una de les joves promeses del moment amb més èxit entre el públic adolescent, Lunay.

L’organització preveu que sigui un èxit rotund i calcula que l’esdeveniment reunirà prop de 10.000 persones. El problema, no obstant, és que a tres dies del festival encara no hi ha un espai on fer-lo. En l’última setmana, l’organització ha anunciat fins a tres espais diferents i cap ha sigut confirmat per l’administració, que va posar en quarantena que el festival es pugui fer a cap dels llocs proposats fins ara.

3 llocs proposats

El primer lloc que es va anunciar van ser les instal·lacions de l’skate agora de Badalona, al front marítim. L’equipament, no obstant, no té llicència per acollir aquest tipus d’esdeveniments. Després es va voler traslladar a la platja, però l’organització ha topat amb la negativa de Costes i del mateix Ajuntament de Badalona.

Dimecres passat, 3 de juliol, l’organització va anunciar a través de la seva agència de comunicació que l’espai seria finalment el Turo d’en Caritg, a l’altre extrem de la ciutat. Fonts municipals expliquen a l’ACN que aquesta ubicació seria una nova proposta de l’organització, però que no té el vistiplau dels tècnics municipals.

Notícies relacionades

Segons Efe, fonts de l’organització afirmen que “és el local del festival el que no té la llicència, malgrat haver firmat un contracte amb l’empresa concessionària en què aquesta assegura tenir-lo”.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA