FESTES DE MAIG

Búhos i Maldita Nerea actuaran la nit de Sant Anastasi a les Festes de Maig de Badalona

El concert es realitzarà a les 23.15 hores del 10 de maig, al passeig Marítim, després de la tradicional cremada del dimoni

cartell-cec1-concert-dia-10

cartell-cec1-concert-dia-10

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els grups musicals Búhos i Maldita Nerea actuaran al passeig Marítim de Badalona el divendres 10 de maig vinent, a partir de les 23.15 hores, durant la nit de Sant Anastasi, després de la popular i tradicional cremada del dimoni, l’acte central de les Festes de Maig de la ciutat.

Les actuacions de Búhos i Maldita Nerea formen part de la programació musical de les Festes de Maig de Badalona, que es revelarà durant les pròximes setmanes. La realització d’aquests concerts al passeig Marítim representa un canvi d’ubicació rellevant en relació amb edicions anteriors, en què l’escenari se situava a la plaça del Centenari.

Programació musical

Present i futur del panorama musical català, la banda de Calafell, Búhos, ja és un dels grups de referència. El seu nou disc, ‘La gran vida’, s’ha mantingut imbatible al capdavant de les principals llistes d’èxit de la radiofórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país, fet que els converteix en el cap de cartell habitual als festivals i festes més destacables de Catalunya i com un dels grans noms del moment a nivell estatal. L’àlbum ‘Lluna plena’ va ser escollit per Ràdio 4, de Ràdio Nacional d’Espanya, com el disc del 2016 en català.

Maldita Nerea, la banda musical murciana liderada per Jorge Ruiz, presentarà a Badalona ‘Bailarina’, el seu últim àlbum, en què la dona pren protagonisme. Des del disc ‘El secreto de las tortugas’ s’ha consagrat com un dels principals grups del panorama nacional i compta amb diferents Discos de Platí, quatre Premis 40 Principales, un premi de Cadena 100 i un àlbum nominat als Neox Fan Awards, entre altres premis.

Més sorpreses

Durant aquest mes de març es revelaran la resta de concerts, actuacions i sorpreses relatives a les Festes de Maig de Badalona a través dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials de les Festes de Maig.

Notícies relacionades

Concretament, de moment ja se sap qui serà el pregoner (el presentador Jorge Javier Vázquez) i el color del mocador de les festes, que aquest any serà un arc de Sant Martí per donar visibilitat al col·lectiu LGBTI. 

Més notícies de Badalona

Temes:

Festes