ESTUDIS ARTÍSTICS

La Generalitat vol reduir l'oferta acadèmica de l'escola Pau Gargallo de Badalona amb "efecte immediat"

El claustre denuncia que no se'ls ha implicat en la recerca de solucions a un problema d'"adequació d'espais"

whatsapp-image-2019-03-01-at-123619

whatsapp-image-2019-03-01-at-123619

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escola d’estudis artístics EASD Pau Gargallo de Badalona no tanca. Així de clar ho ha volgut deixar el centre educatiu en un comunicat “davant dels rumors que circulen per la xarxa” i que el claustre nega “rotundament”. 

No obstant, l’escola sí que ha lamentat la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat de reduir la seva oferta acadèmica de Batxillerat artístic de forma progressiva i amb efecte immediat el curs que ve.

El claustre s’ha manifestat en total desacord amb aquesta decisió “presa de forma unilateral” i “sense tenir en compte la comunitat educativa del centre”. En el comunicat han denunciat que no se’ls ha implicat en la recerca de solucions “a un problema d’adequació d’espais”. 

Des del 1987, l’escola EASD Pau Gargallo de Badalona és un centre educatiu pioner a Catalunya quant als estudis artístics. No obstant, les successives direccions han exposat reiteradament la falta d’inversió en l’escola. 

Notícies relacionades

Ara, el claustre manifesta la intenció de “lluitar per mantenir la seva oferta educativa completa”, és a dir, les tres línies de batxillerat, i anuncia que han pres la decisió de començar una sèrie d’actuacions i mobilitzacions per fer visible les seves reivindicacions.

Més notícies de Mataró