CAMPANYA NADALENCA

El govern d'Álex Pastor creu que les festes nadalenques estaran «a l'altura del que es mereix Badalona»

Admet que el concert del dissabte 1 costarà 133.000 euros, però el veu justificat per l'impacte que tindrà l'esdeveniment

nadal-badalona

nadal-badalona

1
Es llegeix en minuts
J.S.

El govern de Badalona ha rebutjat aquest dijous les acusacions de malbaratament abocades pel principal grup de l’anterior govern, Guanyem Badalona en Comú, en relació amb els actes organitzats des de l’Ajuntament per a aquest nadal, que porten per títol ‘Estimem el Nadal a Badalona’.  

Fonts municipals admeten el cost del concert organitzat per Europa FM i que protagonitzaran aquest dissabte 1 al Passeig Marítim els cantants Álvaro Soler i Blas Cantó –133.000 euros– però el veuen justificat per l’enrenou mediàtic que generarà l’esdeveniment.

Asseguren, en tot cas, que l’estimació que el conjunt d’activitats nadalenques pot arribar als 300.000 euros “és falsa”. A tot estirar, aquestes fonts parlen de 220.000 euros, molt lluny de la quantitat apuntada per Guanyem Badalona en Comú.

Tampoc admet el govern d’Álex Pastor la crítica sobre la falta de descentralització de les festes i com a prova d’això assenyalen situar La Fàbrica dels Somnis, que estarà situada en el Centre Cultural l’Escorxador, al barri de La Salut.

Notícies relacionades

Globalment, el govern d’Álex Pastor assegura que ha preparat un calendari d’activitats digne de la “tercera o la quarta ciutat de Catalunya, depèn del moment” i reaccionant a una percepció que els ha fet arribar una part de la ciutadania en el sentit que els últims anys les celebracions nadalenques eren “tristes”. “Les festes nadalenques estaran aquest any a l’altura del que Badalona mereix”, acaben des del govern.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Festes