Campanya per l'alcaldia

Albiol difon el vídeo d'una baralla al barri de la Salut de Badalona

El líder popular fa campanya denunciant la falta de seguretat

tuit-albiol-cortada

tuit-albiol-cortada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Xavier García Albiol (PP) fa campanya per tornar a l’alcaldia de Badalona en les eleccions municipals de maig. El líder popular ha difós un vídeo d’una baralla al barri de la Salut per exposar de nou la seva marca personal de mà dura. Segons el seu parer, els responsables de la "violència diària que han d’aguantar els veïns del barri" són el govern de la CUP i ERC i el vot del PSC". "El maig de 2019 recuperaré el meu model policial: guàrdies de barri i patrulla Omega", assegura en un tuit.

Notícies relacionades

García Albiol s’ha mostrat entossudit a tornar a l’alcaldia de la qual, segons ell, "el van apartar" una "amalgama de perdedors", i es presenta com "l’alcalde de tots".

Durant la presentació del seu projecte, el setembre passat, el popular ja va anunciar: "El maig vinent no elegim ni el president de la Generalitat ni el president del Govern, sinó la persona que haurà de garantir la seguretat al carrer, la neteja o els serveis socials a la ciutat". I va recuperar el seu polèmic discurs sobre la immigració: "Mentre vaig ser alcalde ningú, pel fet de venir de fora, tenia més drets que un veí de Badalona, i els que es dedicaven a crear problemes de delinqüència, fossin d’aquí o no, sabien que, amb nosaltres, poca broma".