TRAGÈDIA A LES BALEARS

Mor un nen de cinc anys en un incendi a Mallorca

El menor era a la primera planta d'una casa unifamiliar a la localitat mallorquina de Vilafranca de Bonany

Els serveis d'emergència i els bombers no van poder fer res per reanimar el nen, que va morir abans d'arribar a l'hospital

bomberos

bomberos

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un menor de cinc anys d’edat ha mort avui en un incendi que ha tingut lloc en una vivenda unifamiliar al municipi de Vilafranca de Bonany (Mallorca). Segons han informat els Bombers de Mallorca, l’incendi s’ha declarat entorn de les 10.30 hores a la primera planta de la casa unifamiliar.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat els bombers de dos parcs de Bombers de Mallorca, en concret el de Manacor i el de Felanitx. També s’hi van desplaçar dos tècnics i un sergent de guàrdia. 

A més, s’ha avisat els Serveis d’Emergències (Samu 061) que han acudit a la trucada amb una unitat de suport vital avançat i dues unitats de suport vital bàsic.

Notícies relacionades

Els sanitaris desplaçats van provar de reanimar el menor afectat per l’incendi mitjançant la pràctica de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP) durant una hora sense èxit, segons van informar des del servei del Samu 061.

A l’incendi també van resultar afectats per inhalació de fum tres dels bombers desplaçats fins a la zona. Tots ells han sigut traslladats fins a l’hospital de Manacor amb pronòstic lleu. Els serveis sanitaris també van atendre al mateix lloc per inhalació de fum dues persones de la família més, un nen i la seva àvia. La dona també ha requerit atenció psicològica per estar en estat de xoc. 

Temes:

Incendis