ACCIDENT A LA MUNTANYA

Trobat el cadàver de Yoshito Usui, creador de 'Shin-chan'

Shin-chan, el personatge de més èxit creat per Yoshio Usui.

Shin-chan, el personatge de més èxit creat per Yoshio Usui.

1
Es llegeix en minuts

El cos sense vida de Yoshito Usui, autor de còmics i creador de la cèlebre sèrie Shin-chan, ha estat trobat en una muntanya del centre del Japó, segons ha informat avui diumenge l'agència de notícias Kyodo.

Usui, de 51 anys, havia desaparegut fa més d'una setmana. Un alpinista ha descobert el seu cos en una serralada que s'estén sobre les prefectures de Gunma i Nagano. La seva família ha confirmat que es tracta del cos del dibuixant.

Es descarta el suïcidi

La policia treballa amb la hipòtesi que Usui podria haver caigut quan anava per un camí i els mitjans nipons descarten un suïcidi eventual, com es pensava inicialment, al no trobar-se cap carta de comiat.

Notícies relacionades

Usui va ser declarat desaparegut l'11 de setembre. Aquell dia li havia dit a la seva família que anava a fer una excursió per la muntanya i que tornaria a la tarda. Al no tornar, els seus familiars es van posar en contacte amb la policia.

Autor de manga des del 1987, la fama mundial li va arribar als anys 90 amb Shin-chan, una sèrie per a nens i no tan nens que explica les peripècies d'un nen de cinc anys molt entremaliat.