Emprenedoria

El Talent Factory Gavà-Viladecans escull els 12 projectes finalistes

El projecte de promoció de la cultura emprenedora celebrarà la final el 19 de juny

Alumnes de Viladecans i Gavà treballant en els seus projectes per al Talent Factory. 

Alumnes de Viladecans i Gavà treballant en els seus projectes per al Talent Factory. 

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Els 24 equips semifinalistes del Talent Factory Gavà-Viladecans, el projecte de promoció de la cultura emprenedora a les aules, presenten els seus projectes després de treballar les idees amb el suport d'empresaris i emprenedors locals.

Durant diverses setmanes, aquests mentors han ofert xerrades als centres educatius, i també sessions privades amb els seus equips semifinalistes assignats, en les quals han aportat la seva visió i han ajudat a perfilar i definir el pla d'empresa per presentar en aquesta última fase.

A més, els estudiants han visitat les empreses, cosa que els ha servit per conèixer la realitat del món empresarial, amb conceptes que van des de l'elecció dels proveïdors fins al màrqueting empresarial, passant per l'orientació al client, la recerca de finançament o la gestió de recursos humans, entre molts altres aspectes. 

Els mentors han destacat l'enorme treball i esforç que estan fent els equips. Entre aquests, Julio Manteca, d'Audi Río Import, assegura que és "increïble el talent del meu equip, em sorprèn la capacitat de treball que tenen". Per la seva banda, Xavier Torras, de Roca, remarca que “han fet un gran treball en molt poc temps i el més sorprenent és que fa molt bona pinta".

GALES DE SEMIFINAL

Una vegada entregats els plans d'empresa, el jurat, que compta amb membres de la Salle, Founder Institute, Acció, la Diputació de Barcelona, la UB, la Upc o el SECOT, entre d'altres, escollirà sis projectes de cada municipi, que passaran a la fase final. Els noms dels equips finalistes se sabran en dues gales, el 31 de maig a Viladecans i el 2 de juny a Gavà.

La gran final serà el 19 de juny, quan es coneixerà l'equip guanyador del gran premi final, un viatge de cinc dies a Sillicon Valley, a San Francisco, amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors.

Notícies relacionades

També s'entregarà un segon premi a dos projectes, que consistirà en un tour emprenedor per Brussel·les per visitar acceleradores d'empreses i seus d'empreses reconegudes, i un tercer premi per a 4 projectes, batejat com Barcelona Entrepreneur Day, un dia de visites a llocs de l'ecosistema empresarial i del món emprenedor de Barcelona.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Emprenedors