L'AUGE DE L''STREAMING'

Sky, una altra tele de pagament a Espanya

La nova plataforma ofereix sèries i pel·lícules d'èxit per 10 euros al mes

zentauroepp38094269 serie the walking dead170911170722

zentauroepp38094269 serie the walking dead170911170722

2
Es llegeix en minuts

Amb més de sis milions d'abonats, Espanya ja es pot considerar un mercat a l'alça en la televisió de pagament. Per això, no és estrany que, després de desembarcar les grans plataformes de televisió per internet com són Netflix i HBO, o l'espanyola Movistar+, ara s'hi sumi Sky.

British Sky Broadcasting (BSkyB), companyia de telecomunicacions líder al Regne Unit i amb presència als principals països d'Europa, ha presentat oficialment aquest dilluns, 11 de setembre, a Madrid el seu servei de televisió en 'streaming'streaming , que inclou canals de pagament, sèries de televisió i pel·lícules sota demanda de tot el món, la majoria en la qualitat d'alta definició (HD).

"S'ha concebut per als que busquen una flexibilitat total sense la "nosa d'un contracte", ha assegurat la companyia, per després detallar que els continguts es poden veure fins a en tres dispositius mòbils, tauletes i televisors, amb la possibilitat de cancel·lar el servei quan ho demanin.

Respecte als continguts, ha avançat que inclou 12 dels canals de pagament i sèries com'The Walking Dead', 'Modern Family' i 'Anatomía de Grey', i centenars de pel·lícules. A més, ha indicat que ofereix programes de Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon i Cartoon Network, i, entre altres sèries infantils, 'La patrulla canina', 'Las Supernenas', 'La Guardia del León' i 'Los Vengadores Unidos'.

Sky ha explicat que el seu nou servei per a Espanya pot visionar-se a través de la seva aplicació en dispositius amb sistemes operatius iOS i Android, a través de la web i en televisors amb Roku, el sistema de 'streaming' de Sky.

El director de Market Development de Sky a Espanya, David Núñez, ha afirmat que el nou servei de Sky ofereix "un servei molt competitiu i sense lligams amb els seus programes favorits per tan sols 10 euros al mes". "A través d'una solució senzilla i intuïtiva, amb la qual es poden veure els últims programes en directe o sota demanda, accedir a les sèries més recents o disfrutar de centenars d'èxits de taquilla, el nou servei té una cosa per a tothom", ha assegurat.

Notícies relacionades

"A Sky fa molts anys que oferim el millor entreteniment i la tecnologia més avançada als nostres clients, cosa que ens ha convertit en la plataforma de serveis de 'streaming' més gran d'Europa. Els nostres clients a Itàlia, el Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Àustria ja tenen la llibertat del 'streaming' sense contracte, i ens sentim emocionats de portar el nostre servei als consumidors espanyols", ha subratllat el director d'Operacions del grup, Andrew Griffith.

Sky ha detallat que el seu servei de televisió en 'streaming' es podrà adquirir per 10 euros al mes, però amb un primer mes de prova gratis.