Els 12 terroristes de Barcelona i Cambrils

Aquests són els membres de la cèl·lula gihadista que va atemptar a Catalunya

1
Es llegeix en minuts

Aquests són els suposats components de la cèl·lula gihadista que ha atemptat a la Rambla de Barcelona i a Cambrils i la seva situació actual, segons els investigadors.

MORTS A CAMBRILS

MOUSSA OUKABIR Nascut a Ripoll fa 17 anys, primer es va sospitar que havia sigut el conductor de la Rambla. El seu germà va denunciar que lI havia robat la documentació.

SAID AALLAA De 19 anys i originari de Naour (Marroc), també vivia a la capital del Ripollès. La seva targeta de crèdit va ser trobada en una furgoneta abandonada a Cambrils.

MOHAMED HYCHAMI Nascut fa 24 anys a Mrirt (Marroc) i veí també de Ripoll. Va prendre part en el lloguer dels vehicles.

AL-HOUSSAINE ABOUYAAQUOD Oriünd de la mateixa localitat marroquina i veí de Ripoll. De 22 anys. Germà del fugit Younes Abouyaaqoub.

OMAR HYCHAMI Germà petit de Mohamed Hychami.

MORTS A ALCANAR

¿ABDELBAKI ES SATTY? De 42 anys, l'imam de Ripoll podria ser un dels morts a la ‘fàbrica de bombes’ gihadista. Va mantenir relació amb detinguts de l'11-M. Va estar a la presó per una infracció de la llei d'estrangeria. És el presumpte líder de la cèl·lula terrorista.

¿? Les restes biològiques trobades apunten que hi podria haver fins a dos morts més.

DETINGUTS

DRISS OUKABIR De 28 anys. Germà gran de Moussa Oukabir. 

MOHAMED HOULI Ferit durant l'explosió d'Alcanar, està hospitalitzat.

MOHAMED AALLAA Propietari de l'Audi que van utilitzar els terroristes a Cambrils. Germà d'un dels morts en aquesta població.

SAHL EL KARIM Regenta un locutori a Ripoll.

FUGIT

Notícies relacionades

YOUNES ABOUYAAQOUB 22 anys. Conduïa presumptament la furgoneta de la Rambla i potser va segrestar el cotxe que es va saltar un control policial. El propietari del vehicle va ser assassinat.

MÉS INFORMACIÓ a https://www.elperiodico.cat/ca/barcelona/20170820/lautor-de-la-matanca-de-barcelona-hauria-assassinat-un-altre-home-al-fugir-6233956