A EIVISSA

Enxampat un conductor begut, en direcció contrària i amb un nadó a coll

La Policia Local de Santa Eulària, Eivissa, va detenir l'home diumenge a la tarda

poli-local-eivissa

poli-local-eivissa

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Local de Santa Eulària (Eivissa) han detingut un home que va ser descobert conduint el seu vehicle en direcció contrària, en estat d'embriaguesa i amb un nadó a coll. A més, el conductor es va negar a fer la prova d'alcoholèmia i va amenaçar els agents.

Segons ha informat la Policia Local, la detenció va tenir lloc diumenge a les 16.30 hores al carrer del Sol quan un agent va observar que un Volkswagen Golf circulava contra direcció i va comprovar que, a més, el conductor portava a coll un nadó.

La policia no va fer aturar el vehicle immediatament, per evitar una reacció que pogués posar en perill el nadó, va avisar els seus companys i el va seguir de forma discreta fins que el conductor es va aturar un parell de minuts després al carrer de Sant Jaume.

Un cop allà, l'home va baixar el vehicle i va entregar el nadó a una dona que després va ser identificada com la mare. En aquell moment es va interceptar l'home, el van identificar i li van comunicar que estava acusat d'un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Notícies relacionades

Els agents van advertir que l'home presentava símptomes d'haver begut i el van instar a fer una prova d'alcoholèmia, que va donar com a resultat 1,07 mg/l. Davant això es va sol·licitar la presència d'atestats per fer-li una segona prova evidencial. El detingut es va negar a fer aquesta prova i va començar a mostrar-se despectiu amb els agents, especialment contra la dona policia que l'havia descobert increpant-la pel seu sexe.

Finalment es va produir la detenció i a l'acusació inicial es va sumar una segona acusació per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia.