a fuenlabrada

Detinguts cinc joves per irrompre en un cine simulant que eren terroristes

Els arrestats van entrar a la sala amb passamuntanyes, llançant petards i al crit d'"Al·là és gran"

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut cinc joves, dos menors d'edat, per causar el pànic en un cine d'un centre comercial de Fuenlabradapànic cine centre comercialFuenlabrada (Madrid) on van irrompre amb passamuntanyes, cridant i llançant petards com si fossin terroristes.

Segons ha informat aquest dimarts la Prefectura Superior de Policia, els detinguts, a qui s'imputa un delicte de desordres públics, són coneguts pels vigilants de seguretat del centre comercial Loranca, on van passar els fets, pels continus problemes que creaven a l'establiment. Molestaven els clients i, en altres ocasions, havien causat danys, havien comès furts i fins i tot un robatori amb intimidació.

El dia 11, aprofitant que se celebrava el Dia del Cine amb descomptes per als assistents, van irrompre per una sortida d'emergència, gràcies al fet que un d'ells era a dins, en una de les sales on s'exhibia una pel·lícula. 

Notícies relacionades

Hi van entrar encaputxats, llançant petards, motxilles i proferint crits simulant ser membres d'un grup terrorista. "Al·là és gran", van cridar, segons va informar la cadena SER, cosa que va desencadenar el pànic entre els assistents, alguns dels quals van haver de ser atesos pels serveis d'emergència.

A continuació van fugir, però han sigut identificats i arrestats per aquests fets.