La CUP demana explicacions sobre l'activitat actual de Mas

Els cupaires volen saber per què s'usa el correu corporatiu de la Conselleria de Presidència per a enviar convocatòries de l'expresident

jregue37591508 barcelona  08 03 2017 ple al parlament i sessio de control a170309141309

jregue37591508 barcelona 08 03 2017 ple al parlament i sessio de control a170309141309 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La CUP ha registrat aquest dijous una sèrie de preguntes per indagar sobre l'activitat actual de l'expresident de la GeneralitatArtur Mas. Els cupaires volen conèixer els detalls de l'informe anual d'activitats de la seva oficina i també descobrir els motius pels quals s'usa el correu corporatiu de la Conselleria de Presidència de la Generalitat per informar de convocatòries i enviar notes de premsa d'actes públics en què participa l'expresident.

Notícies relacionades

En aquest sentit, exigeixen que Mas expliqui la relació de la seva activitat amb programes d'internacionalització de la situació política catalana i analitzar amb lupa les asseveracions que exposa sobre el procés sobiranista a l'exterior. Volen saber especialment qui gestiona la cobertura comunicativa dels seus viatges en universitats com Oxford Harvard, on va recalar la setmana passada.

Per una altra part, tots els grups de la Cambra, menys Junts pel Sí, han presentat una petició conjunta perquè Mas, president al seu torn del PDECat i, en temps, de CDC, comparegui davant el Parlament per donar explicacions sobre les revelacions de Fèlix Millet i Jordi Montull que asseguren que Ferrovial va utilitzar el Palau de la Música per pagar comissions il·legals al partit nacionalista a canvi d'obra pública.