Tots els partits menys JxSí demanen la compareixença de Mas davant el Parlament

zentauroepp37477580 madrid 27 02 2017  pol tica   el portavoz del partit dem cra170306202718

zentauroepp37477580 madrid 27 02 2017 pol tica el portavoz del partit dem cra170306202718 / AGUSTIN CATALAN

1
Es llegeix en minuts
XABI BARRENA / FIDEL MASREAL / BARCELONA

Unitat gairebé perfecta al Parlament. I no a compte del procés. Tots els grups de la Cambra, menys Junts pel Sí, òbviament, han presentat una petició conjunta perquè l'expresident Artur Mas, president al seu torn del PDECat i, temps enrere, de CDC, comparegui davant la Cambra. El motiu de la unitat i de la urgència, és clar, són les revelacions de Fèlix Millet fetes dimecres en el judici que se segueix sobre el ‘cas Palau’.

Notícies relacionades

La iniciativa, ni que sigui per raons cronològiques, s'ha d'adjudicar a la CUP i a Ciutadans que el mateix dimecres ja van comunicar la seva intenció de demanar la presència de Mas al Parlament. C's va afegir a la llista l'actual president, Carles Puigdemont, amb l'objectiu de saber quines mesures ha pres el seu Executiu perquè no es reprodueixin les presumptes pràctiques denunciades per Millet, i aquest dijous per Jordi Montull, per les quals les adjudicacions d'obra públiques estaven predeterminadament concedides a algunes empreses a canvi d'un percentatge, per a CDC i els mateixos acusats, de l'import.

La CUP, per la seva part, va reclamar dimecres que a més de Mas fos Germa Gordó, avui diputat de JxSí, el que donés explicacions.