CONSULTA POLÍTICA, ECONÒMICA I SOCIAL SOBRE CATALUNYA

El baròmetre de Catalunya, al complet

EL PERIÓDICO ofereix als seus lectors l'accés a la base de dades i a les tabulacions de l'enquesta

sondeocat

sondeocat

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO completa l'entrega del baròmetre delGESOPdesprés de la convocatòria d'eleccions a la Generalitat de Catalunya oferint als seus usuaris totes les dades amb què s'ha dut a terme l'estudi. Així, els lectors poden accedir a labase de dadesi lestabulacionsde l'enquesta.

La base de dades recull, de forma detallada, les respostes que han donat les persones enquestades a cada una de les preguntes del qüestionari. Per la seva part, les tabulacions permeten als lectors consultar els resultats mitjançant una explotació concreta. A través de les files es mostren totes les preguntes realitzades, mentre que en les columnes es descriuen les variables com l'edat i el sexe, el nivell formatiu i el lloc de residència.

Resultats de l'estudi

Entre els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ha publicat els resultats del sondeig del GESOP, en què, entre altres qüestions, destaca el fet queel 70% dels catalans estan a favor d'una consultasobre la independència i l'augment en la intenció de vot dels partits sobiranistes.

Notícies relacionades

-Descarregueu la base de dades del baròmetre de primavera del GESOP, en format SPSS.

-Descarregueu les tabulacions horitzontals, verticals i absolutes del baròmetre de primavera, en format PDF