ADEU A UN IL·LUSTRE DEL GRUNGE

El forense apunta que Chris Cornell es va penjar al lavabo de la seva habitació d'hotel

El presumpte suïcidi es va produir poc després que el cantant actués amb Soundgarden a Detroit

1
Es llegeix en minuts

Chris Cornell, cantant dels grups Soundgarden i Audioslave, es va suïcidar penjant-se al lavabo de l'habitació de l'hotel de Detroit on s'allotjava, segons el primer informe del metge forense del comtat de Wayne. El músic, de 52 anys, va ser trobat mort dimecres a la nit després d'haver actuat a Detroit amb el seu grup Soundgarden.

Un amic de Cornell va avisar les autoritats que l'havia trobat inconscient al terra del lavabo de la seva habitació, a l'hotel MGM Grand Detroit, però quan van arribar els serveis mèdics ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Un portaveu de la policia local va afirmar en un primer moment que el cantant, de 52 anys, tenia una cinta al voltant del collcinta al voltant del coll.

Notícies relacionades

El que va ser cantant i principal compositor de Soundgarden, la banda que va portar l'esquerp rock de Seattle a la indústria multinacional, una mica abans que Nirvana, estava de gira pels Estats Units des del mes d'abril. El representant del vocalista, Brian Bumbery, va ser qui va comunicar la tràgica notícia, i va apuntar que la seva mort havia sigut "sobtada i inesperada".

Cornell havia actuat aquella nit a la "rock city", així es va referir a Detroit en el seu últim tuit, amb Soundgarden, un mes després de publicar en solitari l'orquestrat ‘single’ ‘The promise’, cançó de la pel·lícula del mateix títol, al voltant del genocidi armeni. En aquest vídeo del concert de dimecres hi apareix la que seria la seva última interpretació del clàssic de Soundgarden 'Black hole sun'.

Temes:

Suïcidi Música