CONCURS FOTOGRÀFIC

#EPmomentsdefelicitat: ensenya'ns les teves fotos de l'estiu

EL PERIÓDICO publicarà les millors imatges que compartiu a través d'Instagram, Twitter i correu electrònic

 

 

1
Es llegeix en minuts

Postals d'estiu. De les imatges icòniques estivals fins al 'selfie' més original. Moments de felicitat que passen inadvertits; petjades a la sorra, postes de sol i paisatges de pel·lícula, vistes d'ocell, la felicitat dels més petits… i tants instants feliços que es donen sovint, o més sovint, en el període d'estiu.

Com ja és una tradició més de l'estiu, EL PERIÓDICO demana als lectors instantànies d'aquests moments. El nombre de participants i de fotografies rebudes ha anat creixent any rere any, l'estiu passat vam arribar a les 20.000 imatges amb l'etiqueta #EPmomentsdefelicitat. Una gran participació que deixa una col·lecció de fotos de gran qualitat.

INSTAGRAM, TWITTER I CORREU

Aquest any EL PERIÓDICO torna a demanar la vostra col·laboració i que ens torneu a enviar les fotografies dels moments més feliços de l'estiu a través d'Instagram i Twitter. Amb el 'hashtag' #EPmomentsdefelicitat (en castellà #EPmomentosdefelicidad), podeu etiquetar les vostres fotos en aquestes dues xarxes socials i entrareu en el concurs. També volem que ens envieu els vostres 'selfies' més originals i divertits de l'estiu. Les millors fotos seran publicades setmanalment a l'edició 'on line' i a l'edició impresa d'EL PERIÓDICO -al paper a partir del cap de setmana del 30-31 de juliol-. També valorem les vostres descripcions d'aquell instant especial i la informació que ens pugueu aportar, com el lloc on s'ha captat la imatge.

Acceptem imatges penjades anteriorment a Instagram i etiquetades ara per participar en aquesta iniciativa. També podeu enviar les vostres fotos a momentsdefelicitat@elperiodico.com.

Notícies relacionades

---

EL PERIÓDICO podrà publicar totes les fotos enviades, o una selecció, tant en la seva edició 'on line' com en la seva edició impresa. Si ho considera oportú, EL PERIÓDICO també podrà publicar una selecció de les imatges en format revista o en un suplement independent del diari imprès. L'enviament d'una foto amb l'etiqueta #EPmomentsdefelicitat implica l'acceptació d'aquestes condicions i l'autorització a EL PERIÓDICO per a l'ús esmentat.