Alicia Silverstone es despulla en contra de l'ús de la llana

"Les ovelles pateixen molt quan les esquilen", assegura la intèrpret

lmmarco36401669 alicia silverstone  preferir a estar desnuda que usar lana  161124164219

lmmarco36401669 alicia silverstone preferir a estar desnuda que usar lana 161124164219

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Alicia Silverstone ha participat en una campanya de PETA per demanar que es deixi de fer servir la llana. L’organització en defensa dels animals assegura que les ovelles «pateixen molt quan les esquilen». La intèrpret, de 40 anys, és vegana i militant dels drets dels animals. Per això no ha dubtat a posar despullada d’esquena en una sèrie d’imatges que s’acaben de publicar com a part de la campanya de l’organització. «Per a la gent que esquila les ovelles no són criatures, són només objectes. I quan deixen de ser útils, són assassinades; no van a un lloc feliç. ¿Per què no podem fer el salt i deixar d’usar la llana?», pregunta Silverstone a la imatge que ha gravat com a part de la iniciativa. «Usa la teva pròpia pell i deixa que els animals usin la seva», demana l’actriu.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Sil-verstone es despulla per recolzar les accions de PETA. L’any 2007 va aparèixer sense roba en uns cartells en què promovia els valors de ser vegetarià. «Em dic Alicia Silverstone i sóc vegetariana», proclamava.

Nombroses famoses han recolzat abans les protestes de PETA en contra de l’ús de les pells en la indústria de la moda, entre elles les actrius Helena Bonham Carter i Pamela Anderson i la model britànica Cara Delevingne.