PÍFIA MONUMENTAL

El 'petit Nicolás' es retrata a 'GH VIP': no sap on és Austràlia

El farsant que va posar en evidència el CNI, el PP, la FAES, Aznar i el Rei... defrauda en una prova del programa de Tele5

nico-768x485

nico-768x485

1
Es llegeix en minuts

Alguns s'havien pensat que era superdotat, per haver posat en evidència el CNI, enganyar el PP, la FAES, fins i tot Aznar, el Rei... El test d'intel·ligència pel qual va passar a 'Sálvame' va demostrar que Francisco Nicolás, el 'petit Nicolás', no era tan espavilat, ja que només va treure un 98, només un punt més que Karmele Marchante i molts punts menys que altres companys del programa, com Kiko Hernández o Belén Esteban. Ara, la seva fama de jove llest s'ha acabat d'enfonsar, després de la gran pífia que ha comès a la gala de 'Gran hermano VIP'.

El concurs de Telecinco els va proposar aquest dijous a les seves 'celebrities' engabiades un nova prova. Bastant simple, tot s'ha de dir. Només d'havia de situar en un mapamundi els països que anés demanant la direcció de l'espai.

Al 'petit Nicolás' li va tocar Austràlia, però va ser incapaç de superar el repte (vegeu el vídeo).

"COM QUE VAIG NÉIXER TONTO"

Notícies relacionades

Al noi li va semblar una prova molt complicada. I va voler treure ferro a la vergonyosa situació fent-se l'irònic amb els seus companys: "Com que vaig néixer tonto, amb un coeficient del 98, no sé on és Austràlia", i fins i tot va afegir: "No veia ni el mapa, em pensava que eren les eleccions d'Amèrica amb els republicans i els conservadors". De nota.

Francisco Nicolás no sap ubicar Austràlia a... per CaronVania-4251