AMB DUCATI

Bautista medita passar a MotoGP

Aspar ha aconseguit per a ell una de les motos italianes per competir al Mundial 2010

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS
DONINGTON

La graella de MotoGP, l'any que ve, tindrà un nou inquilí espanyol. Als noms de Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo i, esperem que Toni Elias, se'ls unirà, de moment, el d'Álvaro Bautista, que aquest any intenta afegir al seu títol mundial de 125cc el ceptre de 250cc en dura lluita amb el japonès Hirishi Aoyama (Honda) i l'italià Marco Simoncelli (Gilera), actual campió del món del quart de litre i que també saltarà a la categoriareinacom a pilot oficial d'Honda en el si de l'equip italià de Fausto Gresini.

Bautista, que també medita una oferta de Suzuki, ha començat a conversar amb el valència Jorge Martínez Aspar, quatre vegades campió del món de les petites cilindrades de 80cc i 125cc, per mantenir-se en el si de l'escuderia valenciana.

Notícies relacionades

Aspar, que no ha volgut desvelar en quina situació es troben les negociacions, també treballa amb la possibilitat de contractar Héctor Barberá, ara en el si de l'equip de Sito Pons en 250cc.

Aspar ha aconseguit una de les Ducati oficials, que la fàbrica italiana lloga a equips satèl·lits, probablement una de les que acaben de tornar els germans Gelete i Pablete Nieto, després que el constructor Francisco Hernando,el Pocero, deixés de patrocinar el seu equip.