Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La nit dels Ulls del Món

zentauroepp16692672 ulls del mon171111173252

zentauroepp16692672 ulls del mon171111173252

Tot i els moments convulsos que estem vivint, la Fundació Ulls del Món va celebrar dijous 9 de novembre, la setzena edició del sopar solidari per recaptar fons per combatre la ceguesa evitable, que és aquella que es pot prevenir o curar. L'acte va tenir lloc a l'edifici del Rellotge de l'Escola Industrial de Barcelona. Els periodistes Lidia Heredia i Queco Novell varen ser els presentadors de la gala i en total es varen recaptar més de 120.000 euros per projectes de cooperació oftalmològica. Enguany en té en marxa a Bolívia, als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf d'Algèria, Moçambic i Mali.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aquesta fundació és una entitat sense ànim de lucre que treballa a favor del Dret Universal a la Visió. La seva funció principal és facilitar l'accés a l'atenció ocular de la població més vulnerable del món. En el decurs de l'acte, es va descobrir el nou Atles de la Visió, elaborat per l'Agència Internacional per la Prevenció de la Ceguesa. Segons les seves dades, hi ha més de 250 milions de persones amb problemes de visió al món, però en un 75% dels casos, són evitables.

Treballar per aquesta causa, és ben lloable, ja que retornar la visió significa retornar a la vida. Això no seria possible sense els més de 700 voluntaris principalment professionals de l'àmbit de la salut que hi col·laboren. Tant de bo que notícies com aquesta sovintegessin en els nostres mitjans de comunicació

Participacions delslectors

Mésdebats